Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Békés
#205704092
31 millió Ft
Alapterület 148 m2,  640 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • CSOK igényelhető
  • Vízparti
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Konvektor
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Békés közkedvelt részén 4,5 szobás családi ház eladó!

Ha álmai otthonát úgy képzeli el, hogy reggelente madarak zengő dalára ébred, van saját kertje, nincs túl messze a várostól, akkor ne keressen tovább!  Békésen várja Önt ez a hangulatos 148m-es, 4,5 szobás ház, hogy az Öné legyen!

Ez a ház azok számára kitűnő választás, akik elég határozottak ahhoz, hogy az álmaikat valóra is váltsák, akár 2 generáció számára. Az ingatlan részben felújítandó állapotú, ezért újragondolást igényel, de épp ez adja meg lehetőséget, hogy az Ön kreativitása szabadon szárnyalhasson. Nagyon kicsi az esély, hogy pont olyan házat talál, amilyet megálmodott. Mennyi idejét és energiáját lefoglalná, mire megtalálná - ha egyáltalán megtalálná. Ezért mondom, hogy ne keressen tovább!

Ez a ház világos, és jó elrendezésű terekkel rendelkezik, de a helyiségek kialakítása miatt, arra is lehetősége van, hogy a jelenlegi rendeltetésükön módosítson. Ki tud alakítani amerikai konyhát, össze tud nyitni tereket, ha a mostani elrendezése nem felel meg Önnek. A tágas, világos konyhában kedvére elkészítheti családja kedvenc ételeit, bőven van hely, így akár a gyerekek is kivehetik a részüket a sütésből-főzésből.   

A ház egy 640 m2-es telken áll, ami elég nagy ahhoz, hogy akár a gyerekeknek játszóteret vagy medencét állítson fel. Kialakíthat virágos kertet és ültethet fűszernövényeket is. Nekem az tetszik ebben a házban, hogy olyan érzés fog el, mintha az ember nyaralóban lenne, minden nap találkozhat a természettel, otthon tiszta levegő, csend és nyugalom várja a mindennapok fogataga után. A gyerekek jót játszhatnak a kertben, Ön relaxálhat a teraszon, vagy sétálhatnak, biciklizhetnek egyet a Körösparton.

Hívjon, ha el tudja képzelni magát és családját egy ilyen környezetben és érdekli ez a ház! Nem Ön az egyetlen, aki ilyen helyen szeretne lakni, ezért ne habozzon, hogy megvegye, ne maradjon le róla!

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter