Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#202400013

Eladó Családi ház, Győr

23 000 000 Ft

Alapterület: 167 m2
Telekméret: 406 m2
Szobák: 5 Szoba
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Kilátás: Udvari
Szintek száma: 1
Komfort: Összkomfort
Fűtés: Cirkó

Azonnal birtokba vehető Szigeti családi ház

Azonnal birtokba vehető, tehermentes 167 nm-es, 2 lakásos családi házat kínálok Győr egyik legintenzívebben megújuló városrészében,a Szigetben. 
Ha Önnek fontos, hogy lakás árából családi házhoz juthat és a felújítástól sem riad vissza, akkor ne menjen el ajánlatom mellett!

Az 1940-es években téglából épült családi ház két lakrészből áll jelenleg. Az utcafronti lakrész 120 nm-es és 2 db 25 nm-es, laminált padlós szobából, egy metlakival burkolt étkezőből, valamint járólapozott kamrával is rendelkező konyhából, fürdőszobából és közlekedőből áll. Kb. 10 évvel ezelőtt lett itt kialakítva a központi fűtés, így lapradiátorral ellátott helységeket cirkó tudja felmelegíteni. Ezen kívül az étkező és egyik szoba között a cserépkályha biztosíthatja a meleget.
A ház folytatásában található a 47 nm-es lakrész. Itt fedett teraszon keresztül a konyhába léphetünk. Innen nyílik az étkező/ nappali helység, ahonnan eljuthat egy 20 nm-es, laminált padlós szobába, illetve a fürdőszobába. Ezt a lakást gázkonvektor és az étkezőben elhelyezett cserépkályha tudja felfűteni. 
A két lakásnak közös a tetőszerkezete, mely fafödémes és cseréppel ellátott. A nyílászárók mindenhol fából készültek. 
A telek intim és zárt, összesen 406 nm és minden közművel rendelkezik. A portán megtalálható egy felújításra váró tégla építésű garázs, folytatásában egy szintén téglából épített tároló. Ezen kívül kb. 50-60 nm-es bontásra szoruló melléképület,mely régen leginkább a fatárolást segítette . A gyümölcsfák mellett, a virágoknak is jutott hely.
Korszerűsítéssel igazán komoly értéknövelést érhet el ,de befektetésre is kiválóan alkalmas, hiszen még van lehetőség a beépítésre.
A parkolás a ház előtti közterületen ingyenes, a buszközlekedés jó, gyalog kb. negyed órára van a Belvárostól.
Keressen fel mielőbb, hogy megmutathassam milyen lehetőségek rejlenek az ingatlanban! Akár egybenyitott családi házra vágyik, akár befektetne és a két jelenlegi lakást korszerűsítve élvezné hasznait, itt jó befektetésre talál!

Tisch Gyöngyi
Irodavezető
+36 30 243-1097
tischkft@gmail.com
Üzenetküldés
© 1997 - 2020     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.