Vidéki Ingatlanok

Vidéki otthon kereső

Eladó
Kiadó
Lakás
Ház
Tanya
Gazdasági
Telek
Földterület
Iroda
Üzleti
Nyaraló
Egyéb

millió
Ft

millió
Ft
#202400015

Eladó Családi ház, Győrsövényház

7 400 000 Ft

Alapterület: 75 m2
Telekméret: 980 m2
Szobák: 3 Szoba
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Kilátás: Utcára
Szintek száma: 1
Komfort: Összkomfort
Fűtés: Cserépkályha - fa, szén
Akadálymentesítés: Akadálymentesített

Ahol a múlt mesélni tud: 3 szobás, gádoros parasztház eladó

Szeretné madárcsicsergésben és nyugalomban kezdeni a reggelt? Reggeli italát szívesen elfogyasztaná egy muskátlival futtatott gádoros teraszon?
Akkor Önnek ajánlom figyelmébe Győrsövényházán található 65 nm-es hasznos területtel rendelkező parasztházat, rendezett és könnyen karbantartható 980 nm-es kertjével együtt.
Egy kis képzelőerővel csodálatos otthont teremthet családja, akár vállalkozása számára!
A szigetelésről a kb. 60 cm-es tömés falak gondoskodnak télen és nyáron egyaránt. A 3 szoba (11, 14, 23 nm-es) laminált burkolatú, a többi helység járólappal burkolt. 
A ház fafödémes, tetőszerkezete cseréppel ellátott. Fa nyílászárókkal rendelkezik az épület. A fűtés cserépkályhával és kályhákkal megoldott. Közművek tekintetében a gáz kivételével minden bevezetésre került, ezen kívül éjszakai áram is van. Az ingatlan folytatásában egy garázs kapott helyet, így autója védelme megoldott.
A telek körbekerített és gondozott, pár gyümölcsfa terem jelenleg rajta. Csak Önre vár, ha állatokat tartana és/vagy kertészkedni szeretne. 

Győrsövényháza kiváló infrastruktúrával rendelkezik, hiszen megtalálható itt minden: óvoda, iskola, egészségügyi - és a hozzá tartozó intézmények, üzletek , posta. A közlekedés autóval, busszal (Audi járat is van) kiváló.

Amennyiben szereti a hagyományost, elég kreatív és fantáziáját is eltudja engedni, ne habozzon felkeresni emiatt a tehermentes ingatlan végett!

Tisch Gyöngyi
Irodavezető
+36 30 243-1097
tischkft@gmail.com
Üzenetküldés
© 1997 - 2019     A hirdetőportál üzemeltetését az Ingatlan Forrás ügyviteli rendszer végzi.