Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Kópháza
#205704093
68.5 millió Ft
Alapterület 127 m2,  1 190 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort
  • Energetika: I

Részletes leírás

Kópházán 3 szobás, tégla építésű családi ház nagy telekkel eladó!

A házat azon családok számáraajánlom, akik Sopronhoz közel, mégis vidéki életre vágynak. Az utcáról kapuszínen keresztül lehet bejutni, amit mivel fedett garázsként is használhatunk. Ezzel nem csak biztonságba tudhatjuk autónkat, hanem az időjárástól is védett helyen parkolva tudunk nyugodt ütemben bepakolni egy-egy nagy bevásárlás után a házba. Az előszoba, az étkező és a konyha formája, mérete és ingatlanon belüli elhelyezkedése miatt több féle módon berendezhető. Az előszoba jelenleg nappaliként funkcionál. Itt vagy a nagy étkezőben remek helyet találunk a családi összejövetelek, a baráti vacsoráknak. A konyhából nyíló kis kamra pedig a kert gyümölcseinek befőttes változatát várják téli felhasználásra. A három tágas szoba, napfényes, jól berendezhető, igény esetén a 25 nm-es szobák el is választhatóak, hiszen duplaablakokkal rendelkeznek. A nagyobb szobák utcafrontiak, mégis csendesek, a 3.szoba a kertre néz. Mindegyik szoba külön nyíló, sok potenciált rejt magában. De nem csak a szobák felosztásával tudunk további területhez jutni, hanem a nyári konyha is átalakítható egy önálló szobává. Attól függően, hogy önnek mire van szüksége lehet vendégszoba vagy berendezhető edzésre, de tárolásra is alkalmas.  A ház melegét gázkazán biztosítja, de lehetőség van vegyes tüzelésű kazán csatlakozására, kiépített csonk van. Az ingatlanban már felújították a villany és a vízvezetékeket és a ház legtöbb ablaka műanyag.  Az ingatlan ugyan esztétikai felújítást igényelhet, de azonnal költözhető és lakható, jó állapotban van.

A házhoz külön helyrajzi számmal rendelkező parkosított kert tartozik, kiépített szalonnasütővel, ásott kúttal, gyümölcsfákkal. Megőrizhető ebben az állapotban is, de kitűnő helyszíne lehet egy otthoni saját játszótérnek, medencének, vagy akár állattartásra is alkalmas. A szomszédok barátságosak, segítőkészek. Az ingatlan lokációja kitűnő,  5 perc autóútra elérhető Sopron. Közelben található óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség és gyógyszertár, valamint buszmegálló.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy saját álmai otthonába költözhessen egy vidéki környezetben, ami mégsem teljesen elszeparált a világtól.

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti az ingatlant.

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter