Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Rátka, Kossuth
#703300057
45 millió Ft
Alapterület 91 m2,  189 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • CSOK igényelhető
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Gázkazán
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Teljesen felújított 3 hálószoba + nappalis családi ház

Amennyiben nem szeretne felújítással foglalkozni, hanem csak a sokkal örömtelibb lakberendezésre szánna időt, akkor szívesen ajánlom figyelmébe, ezt a kényelmes, 3 hálószobával és amerikai konyhás nappalival rendelkező családi házat.

Az ingatlan saját részre készült, így minőségi anyagfelhasználás mellett, precíz kivitelezés jellemzett minden egyes munkafolyamatot.

Az elmúlt két évben teljeskörű felújításon esett át az ingatlan, így Ön lehet az első lakója, még a tisztasági festésre sem lesz gondja.

Rendkívül alacsony fűtési költséggel kell számolnia az itt lakóknak, hiszen az új lemeztető alatt 20 cm kőzetgyapot, a födémen további 30 cm szigetelés van, a homlokzat pedig 10 cm nikecell szigetelést kapott.
A melegről új központi gázkazán gondoskodik, a hőleadók lapradiátorok, a nappaliban, konyhában, előtérben és a fürdőszobában padlófűtés is ki lett építve.
A falak kívül-belül nemesvakolattal vannak színezve.

Az udvar teljesen gondozásmentes, az előkert, autóbeálló és a hátsó udvar is teljes egészében térkövezett, a térkő betonra, ragasztva lett lerakva.
A telek mérete 189 m2, az előkert, autóbeálló ~ 75, a hátsó udvar ~ 60 m2 nagyságú, így azoknak a vevőknek ajánlom, akik nem vágynak nagy kertre, csak szeretnének egy tiszta, rendezett kerti kiülőt, ahol reggelente kávézhatnak, esetleg grillezhetnek.
Teljesen körbe van kerítve, gondozásmentes lemezkerítéssel.

Környezet: a település a Zemplén egyik legszebb, legtisztább faluja, Miskolctól 40, Szerencstől 8 km-re. Az ingatlan patakparton, zsákutcában található, amely a főutcával párhuzamosan helyezkedik el.

Tulajdoni viszonyai rendezettek, per- és tehermentes, a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető!

Kapcsolat

Czink Marianna

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter